21.10.2009

Muffin Around!

Nåja, nu har min blogg äntligen blivit omdöpt till sitt nya namn. Det var visst 3jorn som kom med vinnar namnförslaget. Tack för det! Tack också till alla andra som kom med förslag. 3jorn har också gjort min nya fina banner.

Jag märkte igår att jag haft denhär bloggen i 3 år. Värst vad tiden går snabbt. Det började egentligen med min Germany-blogg som handlade om Catariinas och min praktiktid på NOB Studios i Köln. Då vi kom hem fixade jag denhär bloggen åt mig. Den har varit en fotoblogg utan längre texter. Men nu känns det som att jag kanske vill skriva lite ibland också. Dessutom har jag ändrat skrivspråket från engelska till svenska. Så vi får se vart Muffin Around kommer att föra mig.

Hoppas ni vill följa min färd.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!