4.1.2010

Nedstämd

Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit sedan nyårs afton. Jag har varit väldigt ledsen och nerstämd och har kommit fram till att mina blogg inlägg knappst skulle vara hemskt roliga att läsa. Jag har inte egentligen så mycket att komma med heller.

För tillfället undrar jag varför livet aldrig kan vara som man vill att det ska vara? När en sak fixar sig så brakar en annan liksom. Man kan aldrig få ha det riktigt bra utan att det är något som tynger på hjärtat.

Har någon annan märkt samma sak?

Hmmm... bra start på detta år.

3 kommenttia :

  1. Intressant att du tog upp det här ämnet just nu. Det är precis samma saker jag har gått omkring och funderat på. Just när man tänker att oj vad allting är bra får man dåliga nyheter. Jag försöker föklara det hela med att det måste finnas nån balans... Men inte vet jag, tråkigt!

    VastaaPoista
  2. hoppas det ordnar sig!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!