19.2.2010

Gammeldans

Denhär veckan är det tusentals unga som ska dansa gameldansen. Eftersom jag redan outat gamla bilder från penkkis och fastlagstisdag så tänkte jag ännu outta mig lite. Här ser ni en bild på mig och mitt danspar, året är 1999:


Bilden är inte så smickrande men det var den enda jag hade färdigt i elektronisk form, så det får duga. Min klänning var sydd för hand och var verkligen i gammal stil, äkta gammeldansklänning tycker jag. Det var guld och blingbling!

Och som vanligt blev gammeldanskvällen en helt SJUK kväll... alltså riktigt sjuk, som slutade konstigt. Och med detta menar jag alltså inte att den var sjuk på ett negativt sätt, det bara hände så hurja mycket saker på en och samma kväll. Och dessutom stals min fina jacka.

Gud så det var roligt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!