9.2.2010

Google Maps Street View

Har ni redan testat Google Maps Street View? Det är helt freaky! Alla gator finns fotade. Man kan gå o titta på sitt hus och bonga sin bil. Man kan också zooma in mot fönster o kurkka om man ser något.

Testa: http://maps.google.com Skriv in en adress och välj sedan "street view" i menyn under "more".

Helt sjukt roligt! Bongar ni er egendom eller någon bekant på bilderna? Hur är det ens möjligt att nästan alla gator är fotade?

5 kommenttia :

 1. Jag hittade till och med vårt landeställe (eller vägen dit alltså) :) Skoj!

  VastaaPoista
 2. Ganska spooky! Som tur har vi ett träd rakt framför fönstret så man kan int kurkka in hos oss :)

  VastaaPoista
 3. mimmulimia.ratata.fi13.2.2010 14.48

  jag har bongat min bil, mej själv och mina kollegor :D

  råkade helt i misstag se en Googlebil som i somras körde av och an förbi mitt jobb. Den hade nån stor juttu på taket som jag ju nu inser att va kameror... Så den filmade mej, mitt jobb, mina kollegor och "mina" barn :D

  najs! eller??

  VastaaPoista
 4. http://gongfu.com.ua - Visit us or die!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!