17.2.2010

Liten blev vuxen

Igår satt jag hela dagen med jobbet på ett hotell och hade möte. Hotellet låg i centrum och då vi satt och lunchade såg jag genom de stora fönstren en hop med halarklädda studeranden som drog efter på sina pulkor. Det var fastlagstisdag.

På fastlagstisdagen samlas hundratals studeranden i Brunnsparken för att åka pulka och dricka punsch. Alla är iklädda olika färgers halare och det är karnevalstämmning. Alla är glada och det är sjukt kul!

Jag såg dessa halarklädda ungdomar och märkte plötsligt att jag blivit äldre. Där spenderade jag en hel dag på ett fint hotell medan de hade sin rajraj. Det kändes skönt att märka en skillnad. Kanske jag ändå blivit vuxen? Skönt.

Ni ska få se på lite bilder från fastlagstisdagen 2005. Såhär gick det till:

Jag hade minttukakao i termosen. Gott!


Jag spelade en massa utecaps i snön (Jag förlorar alltid i caps vilket leder till att man blir onykter).


Jag åkte pulka med kära Catariina.


Jag var en trogen Commedian och hade tydligen ännu kvar min CamuRacing-pulkka som var bäst i världen.


Jag var glad.


Jag fortsatte festen med mina vänner till sena kvällen. Här ser ni Musketör-tjejerna Anna, Jojo och jag.


Visst var det tider?

4 kommenttia :

 1. haha, ljuvligt! och jo, man börjar nog bli lite för gammal, host, jag menar vuxen, för att ränna runt och festa som man gjorde under studietiden. tänk att det kunde hända oss också. ;) men kul hade vi!

  VastaaPoista
 2. Hur hade man RÅD att festa så mycket som man gjorde? Jag undrar.

  VastaaPoista
 3. Viss superkul hade vi! Och hur orkade vi?

  Men catzo då festade man ju på clubben, det var nästan gratis =P

  VastaaPoista
 4. varfor inte:)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!