26.2.2010

Nutrilett-diet

Jestas, jag märkte just att jag inte bloggat på hela denhär veckan. Det är konstigt för jag har haft det ganska chilligt och hunnit vara hemma flera kvällar under veckan.

Det har ändå varit en ganska tung vecka. På måndagen startade jag en (jag vet det är pinsamt) Nutrilett quick start diet. Det är en låda men mat för 5 dagar. Äckelmat.


Åt precis min sista Nutrilett-middag och jag är otroligt glad att det är över, middagana var värst. Jag har ändå inte ätit endast av Nutrilett-maten. Har ätit sallad och lite soppa till lunch det flesta dagar.

Jag har ätit dieten en gång tidigare för över ett år sedan och då var den en bra start för lite hälsosammare kost. Jag hoppas jag kommer att få samma slutresultat denna gång. Jag hoppas också på att igen lära mig äta lite mindre portioner. Vi får se.

2 kommenttia :

 1. Släng bort såna syntetiska produkter. Int hjälper det till någåt... Redan det att man länar bort sockret från t.ex. te, kaffe, muron hjälper. Och lite tittar att man int äter varje morgon smaksatt youghurt och honeupuffs.

  Naturell jugge med frysta bär (sätt int socker med!) är gott. Lingon e just nu ganska billiga.

  h,
  -w-

  VastaaPoista
 2. Jo ja brukar inte digga syntetiska produkter, men dessa är bara till för att sparka mig i reven och för att få en kick att börja äta rätt igen.

  Efter en sån kur är allt riktig tråkig mat heaven =P

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!