13.2.2010

Oj Dolph!

Alltså det är fredag IGEN! Jag tycker det är hela tiden fredag. Nästan varannan dag liksom.

Vet ni vad det betyder? Att det är fredag, alltså? Jo, det betyder att det är lördag imorgon och på lördag kommer ju MELODIFESTIVALEN! Åh vad jag älskar Mello! Jag har väntat hela året på det. Svenskarna bara kan sådant här så mycket bättre än finnarna.

Jag har aldrig vetat vem Dolph Lundgren är. Men tydligen är han en äijä som spelat Rockys motståndare och He-Man. Låter pletut. I år är han programvärd för Mello.

Med Dolph Lundgren stal mitt hjärta förra lördagen på första deltävlingen. Nog är han ju stel och så men hans specialnummer där han gjorde parodi om sig själv. Det var underbart. Jag skrattade så tårarna rann. Hoppas han fortsätter vara lika rolig så man får skratta lika mycket som åt Björn Gustafsson för några år sedan.

Ni som inte tittar på Mello, kolla Dolphs nummer här:
http://svtplay.se/v/1878744/a_little_less_conversation_med_dolph_lundgren

Jämför det med mellan numren i de finska uttagningarna. *suck*

Fotot härifrån.

3 kommenttia :

  1. Jag hörde hans namn för första gången i mitt liv IGÅR, och nu läser jag ett blogginlägg om honom :P

    VastaaPoista
  2. Jag hörde på radion att han inte ska vara så mycket med nu för han sku till usa men att det finns förinspelade klipp med honom men att han själv skulle personligen dyka upp till finalen i Globen först?

    VastaaPoista
  3. Haha, åh ja, visst var han överraskande härlig och underhållande? Hurra för mellon!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!