16.2.2010

Utan värde

Ugh. Ibland är man bara så besviken på sig själv. Om någon en gång lyckats sparka ner en och fått en att tro att man är totalt värdelös så sitter det fast länge och man har svårt att tro något annat. Fast man skulle ha flera bevis på att skitstöveln haft fel, att man nog är värd någonting eller kan någonting, så sitter det fast hårt. Jag blir så ledsen. När ska det gå över?

3 kommenttia :

 1. men vännen! ska jag komma o sparka på nån? (jag som är så stark... :p) men jo, känner igen mig, det är så dumt när man ibland tar andras dumma åsikter på så stort allvar. du e bästa muffinsen, glöm int de! :) kraaam!

  VastaaPoista
 2. Känner igen känslan.Men idioter och osäkra människor som måst förstöra för andra, finns det för många av. Men du är nog en av de mest aikaansaava (som e på svenska...?)människor jag känner.Gör allting till 100% och aldrig att du skulle ge upp!Kan int vi gå på kaffe nån dag så får jag stjäla lite av din energi:)H:Anna(Mamma till Ira som är ett barn som sover mycket lite...)

  VastaaPoista
 3. Oj så ni är söta! Tack för de fina orden! =) Man borde nog börja uppskatta sig själv lite mer.

  MammaAnna - Jo ABSOLUT kunde vi gå på kaffe! Men du får inte ta så hemskt mycket av min energi för den är lite miinuksen puolella =)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!