14.2.2010

Vänner

Idag är det vändag! Grattis till alla vänner och dom som har vänner osv.

Vänner är av det finaste som finns. Jag är glad för alla dem jag har. Man träffar dem alltför sällan. Man skyller på att man inte hinner och att man har brottom. Jag skulle villa träffa mina vänner oftare. Jag märker att jag ler varje gång jag spenderat en kväll med en vän. Det är fint!

Men fast man inte träffar dem dagligen så finns de där. Man känner av det.

Ni mina kära, tack för att ni finns!!! Ni betyder universum för mig!

Det jag också lärt mig är att det lönar sig har några få vänner som står en riktigt nära. En bekantskapskrets och kompisar kan man sedan ha fler av. Men de nära vännerna är sådana som man kan lita på 100% och som man alltid kan stödja sig mot. Och vice versa, man står alltid där för vännen om denne har något på hjärtat. Men att ha en för stor vänkrets har jag märkt att inte är bra, för dit ryms en massa falska typer. Så det lönar sig nog att fundera på det.

GLAD VÄNDAG OCH FASTLAGS SÖNDAG ALLA NI FINA MÄNNISKOR!

Fotot här.

2 kommenttia :

  1. I loooove you! Glad vändag på dig gulle! Ha en fin dag!

    VastaaPoista
  2. Nej vad gullig bild! Jag är också super glad idag över mina fina vänner <3 Och fast vi inte ses så ofta så tänker jag nog på dej nästan varje dag, om inte annat så när jag läser din blogg. Men det betyder inte att vi inte skulle kunna ses oftare :) Kraaaaaam på vändagen åt en fin vän!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!