2.3.2010

Förra veckans diet

Kommer ni ihåg min förra veckans kick start diet? Idag stötte jag på en kollega som har samma diet denna vecka. Oj vad glad jag blev! Oftast brukar folk titta konstigt på mig om jag säger att jag äter Nutrilett-diet och sen typ blir man utskälld för att man är så fjantig. Det var roligt att hitta en själsvän.

Förövrigt kan jag berätta att min diet höll ganska bra. Jag åt sopplunch på dagarna istället för Nutrilett-patukkan men annors höll jag till dieten. Jag kan också berätta att det försvann ca. två kilo. Farkkuna som spände för en vecka sedan gör inte det nu längre.

Det ger en kick åt mig att fortsätta äta vettigt. Idag var jag lite missnöjd med mitt pastaätande, men jag har gett lov att äta det en gång i veckan.

Det känns bra nu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!