19.3.2010

Jag jag jag mycket jag!

Jaaaah! Snart är det dax att bege sig ut på STAN! En fredag kväll. Det händer inte så ofta. Ikväll ska jag träffa min underbara ex-kämppis. Laura och jag bodde tillsammans då vi studerade i Borgå. Det var 10 år sedan. Jag är så otroligt glad att vi fortfarande är vänner.

Jag har precis gjort mig färdig (tagit en tupplur, druckit battery, druckit cider, ätit, mejkkat och klätt på mig) och sitter nu och fiilistelee till Melodifestivalen låtar.

Såhär glad blir man av Kalle Moraeus & Orsa Spelmän. Uuuuuuunderbaaaaart!


Allt i Mello är givetvis inte bra. Då det kommer Jenny Silver - A place to stay måste jag ruuuusa till datorn för att byta biisi. Ugh får kalla kårar av den.


Sen då Eric Saade och Manboy kommer får jag lust att pussa honom lite. Han var ju sockersöt och liten.


Idag gick valet av partajkläder konstigt smärtfritt. Det jag först testade kändes bra. Idag har jag på mina dödskalle-farkkun som jag köpte från Köln 2006. De har jag inte använt många gånger.


Sen en poseringsbild med kläderna. En pink body från Gina Tricot underst, sen en lite genomskinlig top med paljetter som jag ärvt av Catariina. Eller har jag bara fått låna den?

Nu är jag redo att göra stan osäker. Det känns bra, jag känner mig snygg och bekväm och det kommer att bli en fin kväll!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!