23.5.2010

Vem är DU?

Nu när jag har spridit positiv energi med min positiva vecka så tycker jag att DU ska berätta vem du är? Det kommer och går folk på denna sida, betydligt fler än de som ger sig till känna. Min analytics berättar från vilka städer ni kommer, vad era nätverk heter och hur många ni är. Men det skulle vara roligt att se något annat än siffror. Alltså vem är du? Känner jag dig? Hur mår du?

*kram på dig*

34 kommenttia :

 1. Hej! Jag är din kompis och du känner mig ganska jävla bra. ;)
  Puss! Aijo, jag mår bra tack, hoppas du också gör det!

  VastaaPoista
 2. Hahahaa JEEEE vad bra att du var den första som kommenterade. Det var snabbt =) Puss på dej!

  VastaaPoista
 3. Jag brukar nog titta in nästan varje dag! Fin blogg du har! :)
  Vi har nog träffats nångång, är Cattas kompis. :D

  VastaaPoista
 4. Nämen hej Oca! Vad roligt att du tittar in. Kollade lite på din blogg, fina barn och bilder =)

  VastaaPoista
 5. Emmy här, hihiii
  Kram!

  VastaaPoista
 6. Jee jeee jeee du har också hittat hit! SKOJ!

  VastaaPoista
 7. Hej, Cami e jag, ja tror vi gått i Arcada liknande tider och hängde i tiderna med bl.a. Tiina o Mara så har åtm sett din man ibland :)
  Hittade bloggen via internets länkar och har lite fastnat för att läsa :)

  VastaaPoista
 8. Hej, Ingela är jag, gick ju i Arcada båda två och har nog varit på ett antal fester tillsammans under studietiden.

  VastaaPoista
 9. Nåmen hej Cami! Vad skoj att någon kommer ihåg mig från Arcada-tiderna! Det var nog tider det =) Och du vet vem 3jorn är också, siisti! Roligt att du läser!

  VastaaPoista
 10. Nå moi Ingela! Vad bra att du kommenterade för nu insåg jag att din blogg inte blivit uppdaterad i min Reader på länge (senast i april) och tänkte att du bara inte bloggat på länge. Men jag märkte just att du visst bloggat. Samperi, måste vara någon bugg! Men nu borde det fungera igen! Jihuu! Och roligt att du läser!

  VastaaPoista
 11. Hejs, Kia anmäler sig, dvs. ex-infotanten anno 2007! :) Har följt med din blogg en tid ren och måste säga att den är en av mina favoriter! Det är alltid kul när man under en trist arbetsdag öppnar sin Reader och hittar ett trevligt inlägg som piggar upp dagen. Så keep up the excellent work! :)

  Jag har gjort ett tappert försök att skapa en egen blogg, men det blev liksom lite på hälft. Kanske jag ännu aktiverar mig, vem vet. ;)

  VastaaPoista
 12. Vi är värstbäst på att ordna STKklubbar ihop! :)

  VastaaPoista
 13. Heeej Kia! Voi vide så roligt att höra! =) Tack tack!

  Dudy - ATT vi är! =)

  VastaaPoista
 14. Jag måste väl också säga hej här så att du fortsätter blogga. Som om du inte skulle veta att jag läser :p

  VastaaPoista
 15. O mej vet du ju oxå! :-) Tack för inbjudan till SATC! Puss

  VastaaPoista
 16. Jag brukas kallas husbannen, men man kan också kalla mej Hulken.
  Eller stålman.

  VastaaPoista
 17. Hahaa lite hot hjälper tydligen! =)

  Neppe - Jeeee jo jag vet att du läser! Tack för det!

  Cat - Puss på dej!

  3jorn - Vitsis fjant! Man kan ockås kalla dig för bomullstussen om man vill.

  VastaaPoista
 18. Jag läser oxå! O vi känner varann via gemensamma bekanta som det finns många av!
  -nm

  VastaaPoista
 19. Hej! Det är Anni. Tittar in ibland för att få nåt annat att tänka på än hemma-mamma livet. Vi var tutorer på Arcada samtidigt, men nu är det jätte länge sen vi sets.

  VastaaPoista
 20. Hej Cia, vi vet ju varandra från Arcada-tiderna och jag har läst din blogg redan en längre tid. Alltid roligt att titta in! :)

  VastaaPoista
 21. jag hittade din blogg via x3m och brukar kika in lite nu och då för att se hur det går med din löpning. Enbart för att ge mig själv dåligt att vara för att jag inte har kommit igång ordentligt efter en längre paus.

  VastaaPoista
 22. och du vet att jag hänger här konstant ;)

  VastaaPoista
 23. Jag brukar kika in nu och då, är en x3m communist och har hittat din blogg på det viset :)

  En österbottning som studerar i vasa kort och gott. Får räcka som beskrivning!

  VastaaPoista
 24. Hittade till din blogg av en slump då jag googlade på nånting med fotografering, då din blogg hette nånting med foto..

  Nej, vi känner inte varandra. Men efter en tids uppföljning av din blogg visade det sig att jag känner din man från högstadie- och skriba tiden. Vilket igen en gång bevisar att svenskfinland är jääklit litet! :)

  Gillar skarpt både dina och Nalles tagna foton! Dessutom är mitt andra intresse jogging/löpning, så din blogg innehåller två av mina största fritids hobbyn. Vilket gör att jag följer din blogg.. Ja, och jag mår bra. :)

  Ha det bra och ta hand om dig!

  -Kika-

  VastaaPoista
 25. Nina - JEEE roligt att du är här!

  Anni - Oj du läser också! Vitsi så skoj!

  Maria - Jihuu!!

  pia - Vad roligt! Välkommen! Tyvärr kommer det troligen att gå åt fanders med löpningen, ska snart skriva ett inlägg om varför. =(

  Char - =)

  Anonym - Skoj att du tittar in!

  Kika - Nå jessus, ibland känns det som alla vet vem 3jorn är =) Vad roligt att vi har samma hobbyn. Och att du mår bra!

  VastaaPoista
 26. Jag följde dig redan på x3m och hittade sedan din blogg men vi känner inte heller varandra. Tack för Super Mario-länken, förresten - jag kan inte sluta spela!

  VastaaPoista
 27. Oj nej! Hoppas det inte är något allvarligt!

  VastaaPoista
 28. Hej! Jag heter Malin och jag var t.o.m på ert bröllop :). Är Pydes flickvän. Brukar läsa varje dag och jag mår riktigt bra, tack!

  VastaaPoista
 29. När jag bläddrar lite i din blogg ser jag att vi har en del gemensamma bekanta *höhö* svenskfinland in your face liksom :) Studerar i Åbo och har råkat på till exempel Malin E eftersom vi studerar samma ämne :)Dig känner jag inte personligen. Jag brukar kika in nu och då via andra bloggar som länkat dig

  Annars mår jag bra , trött i fötterna efter ern stressig dag på jobbet.

  VastaaPoista
 30. Anonym - Hahahhaa vad roligt att någon nappade på lite Super Mario =) Roligt att du tittar in.

  pia - Vi får se...

  Malin E - Hej Malin! Du har också hittat hit! Vitsi så siistit!

  Linda - Vau skoj! Hälsa Åbo! =)

  VastaaPoista
 31. Jag läser din blogg! Hittade hit via Catariinas länklista. Brukar läsa hennes blogg dels för att den är bra och dels för att hon har så bra länkar. Du känner inte mig, jag känner inte dig - men jag brukar ändå läsa:)

  VastaaPoista
 32. Hej Maja! Vad roligt att du hittat till min blogg fast vi inte känner varandra =)

  VastaaPoista
 33. Jag är Hulkens storebror, dvs Megahulken.

  VastaaPoista
 34. Hördu Jani nu ska inte du också börja med Hulk-juttun! =)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!