31.5.2010

Yyteri?

Idag då jag legat här hemma och ruttnat så har jag hunnit fundera hen hel del. Har t.ex. funderat på sommaren. Vi har inga stora planer än, förutom att vara en vecka på strandstugan.

Förra sommaren roadtrippade vi i Skåne (HÄRLIGT!) och sov i tält. Året före åkte vi över till Åland och campade. Jag älskar att campa men 3jorn diggar det inte.

Catta talade förra veckan om Yyteri, och idag googlade jag det, och kom fram till att det ser riktigt kiva ut. Kanske man kunde hyra en liten campingstuga för några dagar så behöver min kära make inte sova i tält. Det skulle vara behändigt nära.

Bild.

Har ni era semesterplaner färdiga redan?

7 kommenttia :

 1. Vi planerar att bila i Sverige och Norge, men får se om det blir något mer än bara planer.

  Jag besökte Yyteri för två år sedan då det var fritidsbostadsmässa i Björneborg och det var helt ljuvligt där! Jättefint ställe!

  VastaaPoista
 2. Pia - Oj det låter jätteskoj! Bila är roligt. Och roligt att höra att Yyteri är härligt, kanske man ska börja fundera på det stället helt på allvar =)

  VastaaPoista
 3. Har också varit till yytei och jodå där är fint och finns ju stugor i olika prisklasser och så fin strand minigolf m.m.

  Sommarplaner..jobbar heeeela sommaren så ingen semester här inte, får se till vintern, bali i sikte men kräver lite av ekonomin ;)

  VastaaPoista
 4. Jooo, Yyyyteri! Men du får inte åka utan mej! ;-) Puss!

  VastaaPoista
 5. Ojoj, ja vill o! Vi har inga mer speciella planer, förutom 1 vecka på Kreta ;) men sedan är det ännu 4 veckor kvar att semestra :P

  VastaaPoista
 6. Yyteri är helt SUPER! Om vädret är ok förstås, men så är det väl på alla ställen.
  Vi har inte våra semesterplaner helt fastslagna ännu :p

  VastaaPoista
 7. Oj vad roligt att alla tycker det är fint ställe. Kanske man nu måste fara dit då :)

  Ingela - Vau BALI! :)

  Cat - Okej!

  Char - Du har lång semester du! Härligt!

  Neppe - Fast nu har ni ju lite mer fastslaget! Jee för det!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!