22.6.2010

4 år tillsammans

Imorgon har 3jorn och jag varit ett par i 4 år. Och varit förlovade i 2 år. Det är konstigt för det känns som vi skulle ha varit tillsammans mycket längre än så. Måste delvis bero på det att vi redan har bott nästan 4 år tillsammans. Han flyttade nämligen väldigt snabbt in hos mig. Och det är ju först då man kommer nära in på den andra. Vi liksom hoppade över dejtnings-skedet.

Funderade idag då jag cyklade hem på att jag fortfarande älskar honom lika mycket som för flera år sedan. Kärleken har ju blivit annorlunda sen vi var nyförälskade. Men ändå känns det som vi skulle vara lite nyförälskade fortfarande. Hoppas den känslan stannar kvar länge.

Precis före jag skulle skriva detta inlägg stod min make brevid mig och sjöng till Nothing compares to you och jag skrattade så tårarna rann. Såna ögonblick älskar jag. Vi tar inte saker så på allvar utan fjantar oss ganska mycket då vi är på tumis. Men ändå kan vi vara också allvarliga. Våra närmaste vet vad allt vi gått igenom och det känns att vi kommit ut mångdubbelt starkare ur det. Vi har sett både väldigt dåliga och väldigt fina tider tillsammans. Men kärleken har varit starkast. Jag är så otroligt lycklig över att jag hittat en sådan fin människa att dela mitt liv med. En människa som kompletterar mig så bra.

Tack för att du finns! Jag älskar dig.


Dagen till ära har jag bett 3jorn skriva ett gästinlägg, som jag tror han gått med på att göra. Så det kanske ni får läsa idag eller imorgon.

3 kommenttia :

  1. Jösses. Ett så underbart inlägg! Mina varmaste gratulationer på jubileumsdagen!

    VastaaPoista
  2. Oj tusen tack! Och roligt att du hittat hit! =)

    VastaaPoista
  3. Ojh ljuvligt! Ni är så underbara e ni.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!