9.6.2010

Bröllopsboken

Nu kunde jag nästan titulera mig "författare". Jag har gjort en bok! Nämligen en fotobok om vårt bröllop! Den är så jättefin! Förutom en massa foton så innehåller den de flesta tal som hölls på bröllopet, menyn, lista på bröllopsdansen, 3jorns dikt till svärmor etc. Jag har i typ fyra veckoslut jobbat med skiten och nu är den äntligen färdig. Alla föräldrar ska också få sina exemplar så jag måste göra en bok på svenska och en på finska.

Nu ska ni få en sneak peek!

Pärmen


Bilder från då vi ställde i ordning på festplatsen


Massor ris!


Poseringsfoton


Bröllopstårta!


3jorns fina dikt som han måste skriva i och med "Anoppien ryöstö". SJälv skrev jag en snapsvisa åt min svärmor som jag inte ens kommer ihåg.


Bröllopsdans


Party!


Party!


En mängd tal längst bak i boken.

1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!