4.6.2010

Favorit bloggar

Nu tänkte jag svara på en av Pias frågor, nämligen: Vilka är dina favoritbloggar?

Oj dethär blir svårt. Jag följer med en hel massa bloggar i min Reader. Där ploppar alla nya inlägg upp. Jag läser inte alla men åtminstone ögnar jag igenom dem. Men här kommer några av bloggarna jag följer med, utan någon speciell ordning:

Ania's korut: http://studio-ania.blogspot.com/
Ania gör fantastiskt vackra smycket och tar jättefina foton på dem. Jag har själv beställt smycken av henne och skulle gärna beställa mer, de är så väldigt vackra. Ifall ni vill se mina bröllopssmycken som Ania gjorde så kolla här: http://studio-ania.blogspot.com/2009/09/tahdon.html

Buttermilk Bisquits: http://kermakeksit.blogspot.com/
Bisquits är en finsk tjej som bor med sin man i Holland. Hon skriver mycket ganska djupa inlägg och allt handlar inte bara om ytliga saker. Jag har bl.a. följt med deras jakt på ett hus och nya husets remppa. Husena är så väldigt vackra där. Hon skriver mycket om kulturskillnader, hon är ju själv finsk, mannen har asiatsikt ursprung och de bor i Holland. Verkligen intressant. Dessutom är hon inte den typiska trådsmala modebloggerskan med Monkis kläder, men ändå berättar hon mycket om sin klädsmak och visar sina speciella kläder.

Kirsikan elämää: http://kirsikanelamaa.blogspot.com/
Kirsi och jag har jobbat tillsammans på Borgbacken år 2001. Tyvärr har jag inte sett henne sedan dess men hon har en underbar blogg och är väldigt händig. Hon syr härliga barnkläder och remppat ett gammalt hus. En fröjd för ögat alltså.

Livet & Helsingfors: http://livetihelsingfors.blogspot.com/
Jag älskar humorn i Peppes blogg.

Blondinbella: http://blondinbella.se/
Blondinbella måste man bara följa med. Tjejen är inte 20 fyllda och har en otrolig drive. Hon driver Sveriges största blogg, håller på med företagsverksamhet, har skrivit en bok och har en egen TV-show tillsammans med en annan bloggare. Jag får riktigt andan i halsen och undrar hur hon hinner med allt. En verkligt häftig tjej!

Förutom dessa följer jag ju en massa vänners, kompisars och bekantas bloggar. En del av dem finns i vänstra sidobalken.

Det som jag har märkt är att jag inte riktigt orkar följa med modebloggar. Bloggar som ger sken av ett perfekt liv och där skrivaren egentligen inte ger något av sig själv är inte heller alls lika intressanta som sådana där bloggarna sätter sig själv på spel. Jag följer med flera sådana bloggar, men de ger inte mig så mycket annat än ångest.

Har DU någon bra blogg du vill rekommendera mig? Berätta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!