9.6.2010

Filmjölk vs. surmjölk

Just nu har jag en surmjölk-testning på G. Det är nämligen så att jag ÄLSKAR filmjölk men det får man ju inte i Finland. En kollega tipsade om att använda surmjölk i filmjölkens ställe för det smakar helt samma sak. Och herregud, jag är så SÅLD! Jag ÄTER numera surmjölk, inte dricker. Egentligen skulle jag inte villa äta något annat, bara surmjölk med mysli. Slurp. Snälla, säg att jag är frisk!

3 kommenttia :

  1. Jåå-å! Du e frisk! Surmjölk med Kelloggs frosties är det bästa jag vet i flingväg. Jag får nu och då ryck och äter det 24/7. Nu blev jag sugen..

    VastaaPoista
  2. O du har inte berättat detta åt mig förut? Eller har du? :)

    VastaaPoista
  3. Jag ka köpa filmjölk men vill ha piimä, tycker inte alls det är samma sak, lyckos dig som får finsk surmjölk!!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!