23.6.2010

Gästinlägg a la 3jorn

Här kommer 3jorns gästinlägg dagen till ära. Som ni märker så har han lite babyfeber, men det betyder INTE att jag skulle vara gravid. Kanske jag måste skaffa en hundvalp åt honom? Eller något annat substitut?

-----
Muffe, muffan, murran, murkkulainen, muflan, miniatyr mukkulan... Kärt barn har många namn, så jag måste nog vara hurja kär i dej. Tänk att du redan har orkat med mej och mina underliga juttun redan i 4 år. Men det betyder nog säkert bara att du måste vara lite underlig som jag. Vilket betyder underlig + underlig = stackars våra barn som vi någon dag kommer att få... Fast kanske det är som med matematik, plus + plus blir minus... Eller kanske det är mera minus + minus blir plus. Nå fast vi får ett underligt barn så kommer det nog att vara fint när den kommer att ha dina gener.

Tänkte faktist på samma sak som du också skrev att det känns nog som vi sku vara nyförälskade fast det redan har gått 4 år.
Det är nog bevis på att det här är någo speciellt.

Men nu måste jag tyvärr sluta skriva för nu ska jag ta ut dej på sushi dejt.

3jorn <3 Muffe, Muffan, Murran, Murkkulainen, Mufflan, Miniatyr mukkulan, Murtsikkan, Musslan...
-----

1 kommentti :

  1. Ooh vad han är söt! Jag tycker ni skippar hunden och skaffar en bebis! :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!