18.6.2010

Hälsningar från Ekenäs

Visst är dethär en vacker stad! Vårt byggande tog igen hurja länge, men tiden går alltid så snabbt då man håller på och sen är klockan plötsligt massor. Men fint blev det. Man får bara hoppas att tältet inte blåser iväg under natten. Nu tänkte jag ta en liten sväng ut och inhalera lite frisk luft (som om jag inte skulle ha gjort det redan idag) och sen ska jag göra några jobbgrejs och sen ska jag stupa i säng. Det är faktiskt ganska skönt med ett helt eget hotellrum.

Kolla jag har en karta av Stockholms skärgård ovanför sängen!


Och havsutsikt! LYX!

3 kommenttia :

 1. aaaah Eknääääs mitt saknade Eknäääs!
  Usch vad jag saknar den staden!

  VastaaPoista
 2. Pia - Har du bott där, eller?

  VastaaPoista
 3. Jag bodde där 4 år då jag gick i Yrkehögskolan där och efter ett års paus flyttade jag tillbaka och bodde 3 år där igen då jag studerade till guldsmedsartesan. Vi flyttade därifrån för ett år sedan, men planerar nog att flytta tillbaka

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!