6.6.2010

Kocken 3jorn

Igår i butiken beslöt 3jorn plötsligt att han ska köpa en "köttklimp" och laga middag av den. Vi brukar aldrig laga biffar eller något av "köttklimpar", äter mest broiler, lax och malet kött. Men nu hade han beslutat att göra en köttig rätt. Under tiden jag var i Borgå hade han sedan börjat laga maten och var riktigt stressad med diverse olika kastruller som han hade på spisen samtidigt. Men jag måste säga att jag är imponerad. Han kan nog om han vill. Det blev gott och ätbart. Vet inte om jag själv hade klarat av det.


Köttklimpen togs från ugnen.


En sådan portion fick jag framför mig. Bra jobbat!

När vi sedan satt och åt så var 3jorn så glad och sa att han kände sig vuxen då vi hade lagat KÖTT! Visst är det gulligt?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!