28.6.2010

Smoothie tips?

Den nygifta Yona frågade vad jag sätter i mina smoothies. Svaret var banan, frysta jordgubbar och frysta blåbär. Och en skvätt mjölk. Så blir det varje gång. Och det är ju nog väldigt gott.

Nu är min fråga, vad sätter NI i era smoothies? Om jag skulle få några nya idéer av er. Tänk vad det skulle vara kul.

Ett litet problem är ju nog det att jag är allergisk för nästan alla frukter. Men ge gärna ändå tipspå vad man kunde sätta med i smeten! Tack så mycket!

5 kommenttia :

 1. Om jag lagar frulle-smoothies sätter jag ofta i yogurth (nån naturell eller sen turkisk), en näve müsli, frusna bär (typ blåbär och hallon) och lite honung. Om jag lagar bara för att laga så lagar jag ofta bara med frusna bär och en skätt mjölk. Och lite socker. :)

  VastaaPoista
 2. Ååååh! Yoghurt och müsli! Det bör testas! Tack för tipset!

  VastaaPoista
 3. Det blir nästan ännu godare med kvark och mjölk (1+1 dl) än med joghurt. Förutom banan brukar jag ha i frusna jordgubbar och ibland också frusen mango som gör smoothien väldigt mycket krämigare. Linfrö är gott att strö över.

  VastaaPoista
 4. Frusen mango! Åh vad gott det låter!

  VastaaPoista
 5. jag har alltid naturell jogurt som bas, då blir den matigare. Sen har jag i krossade linfrön så blir den också mera mättande. Vilken frukt som helst är ju ypperlig att sätta i, eller bär för den delen.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!