9.6.2010

Snö of Sweden garanti

Mitt super über härliga SNÖ-smycke har gått av. Jag kunde gråta blod. Det är det finaste smycket jag någonsin haft och jag älskade det så mycket.


De som importerar SNÖ till Finland var mycket förståeliga. De sa att SNÖ smycken i princip har en garanti på ett år. Eftersom de börjar vara så dyra så tycker jag nog de ska hålla länge än det halva året mitt smycke höll. Allt väl, jag skulle ha fått bytt smycket på Stockmann utan kvitto. Men såklart finns inte detta smycke längre i butikerna. Jag kunde gråta blod igen.

Jag skulle måsta byta till en såndär ny modell som har mokka/läder band och det är ju bara förfärligt. Varför ska dom truga mokka/läder dit? JAG VILL HA SAMMA SMYCKE!

To be continued...

3 kommenttia :

 1. det där ser nog ut som om det skulle gå att fixa ;)

  Jag har aldrig förstått varför snö smyckena är så dyra, då de är av rätt dålig kvalitet enlig min åsikt.

  VastaaPoista
 2. Oj! Om man är skicklig på sådant, som du pia, så är det säkert lätt som en plätt. Men tyvärr kan jag inget sådant. Har ju nog drömt om att börja laga smycken i ca. 2 år men vet inte var jag ska börja och har inte fått tummen ur reven.

  Sen känns det också lite som en princip sak. Ett smycke som kostat nästan 100 euro ska man inte behöva reparera efter ett halvt år. Så tycker jag :)

  Fast joo... sen om man inte kan få samma smycke längre så kanske man måste fundera om.

  VastaaPoista
 3. Jo jag håller helt klart med, om man betalat så mycket för ett smycke så ska det hålla längre än ½ år!!

  Hoppas det löser sig!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!