25.7.2010

Beachvolley på Norrkulla

Igår hamnade vi plötsligt ut till Sibbo skärgård för att spela lite beachvolley. Det var superroligt att åka båt (en Marino Swing med 60 heppas motor) och jag önskar att jag hade haft lyckan att växa upp i Sibbo skärgård. Tänk om man hade en helt egen båt att cruisa runt med, som de flesta där har?Beachvolleyn var också kul. Jag hatar egentligen volleyboll men beachvolley är snäppet bättre. Man får jätteont i handlederna av att serva och så är jag också väldigt rädd för bollen. Som gammal handbollsspelare är min naturliga reflex att ta i bollen då den kommer farandes, inte att slå så det tar ont. Vi spelade tre matcher, två av de gånger var jag på det vinnande laget. Jee!
Dessutom satt vi en stund på Kievaren. Vad är nu bättre än det? Vi avlägsnade oss precis före Kristian Meurmann skulle börja sin keikka.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!