25.7.2010

A day with myself

Idag var en väldigt skön dag. Jag hade tid för mig själv. Den senaste tiden har för det mesta varit ett enda flängande till olika ställen. Och alltid då det är bra väder så vill man ju inte ens sitta hemma utan fara ut.

Idag hade 3jorn en fotosession med VINK vilket betydde att jag var ensam hemma nästan hela dagen. Jag passade på att ta allt ut av det.

Jag sov sent och då jag vaknade stannade jag i sängen för att se ett avsnitt av Glee. Efter det blev det frukost i lugn och ro. Då frullen hade lagt sig tog jag en joggningstur. Det var äntligen lite svalare väder så det var riktigt skönt att springa. Jag testade dessutom GPS pulsmätaren och fick en tvivelaktig siffra som sträckans längd. Det betydde att jag tog samma runda med cykeln och mätte med cykelmätaren.

Efter sportandet blev det dusch. Satte sedan i hårinpackning och ansiktsmask och fötterna fick ett fotbad och en skrubb medan jag såg ett avsnitt av Big Love. Verkligen avkopplande!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!