22.7.2010

Vissnar

Kommer ni ihåg att jag fick en fin orkidé av min make för någon månad sedan? Under helgen i Sthlm verkar alla blommor ha dött. Dom sista vissnade blommorna från orkidén föll idag. Vad ska jag nu göra med den, den är ju hurja ful utan blommor!


Blommorna som är och barnvaktas hos mig mår inte heller så bra efter Sthlm helgen. De håller på att vissna. Jag vill aldrig mer barnvakta någons blommor för fan! Allt bara dör!

2 kommenttia :

  1. Du kan klippa ner blomstänglarna å ha den som en vanlig blomma bara... Och sköter man den väl(dvs. att man hastigt doppar ner den i en vattenhink EN gång/vecka utan att det kommer vatten på bladen) så kan den till och med börja blomma igen :)

    VastaaPoista
  2. Jo nä, inte ens praktiska Tubbs får en sån däär blomma och blomma på nytt. Kanske sedan när jag är 70 år, fortfarande singel, bitter och inåtvänd så då, då jävlar ska den blomma!

    Tubbs

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!