18.8.2010

New York utlottning!


Tusen tack alla som gav tips inför vår New York resa! Idag beslöt jag att som tack för era tips så tänker jag hämta något litet från New York och lotta ut det bland alla dem som gett tips.

Du hinner bra ge tips till inlägget HÄR. Lottningen sker 14.9 och jag hoppas jag kommer att få tag på vinnaren på något sätt. De flesta är ju ändå bekanta som kommenterar. Jag meddelar också här i min blogg vem som blev utlottad.

Tack och lycka till!

2 kommenttia :

  1. Hey hördu, jag undrar om du snääääälla SNELA sku kunna köpa en vit "I <3 NY" tröja åt mej? Största storleken du hittar. Så man kan ha den som klänning. Jag ångrar FORTFARANDE att jag inte köpte en förra sommaren! Jag kan fast skicka med pengar. :)

    VastaaPoista
  2. Det ska säkert fixa sig. Jag ska också ha en sån! =)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!