30.12.2010

Svenska kanaler?

Vet ni vad? Jag är så URLÄ på de finska kanalerna. Det kommer ingenting som vi skulle följa med just nu. Så jag har börjat fundera på att det skulle vara häftigt att ha de svenska kanalerna.

Men vet ni vad? Det är inte så lätt. Vi bor i ett antennhushåll vilket betyder att vi inte har någon Welho här. Så bye bye det nordiska kanalpaketet. Det enda svenska som Plus TV kan erbjuda är SVT World. Scheisse!

Om det finns någon som vet hur man kan kring gå detta så berätta gärna. Kan man skaffa det via satellit? Jag försökte googla men hittade inte riktigt något svar. Det verkar också som att Elisa har ett kanalpaket som heter Svea, men det är visst också kabel tv?

2 kommenttia :

  1. heheee, jag ska nu erkänna nånting lite nolot. Vi köpte de svenska kanalerna för lite på en månad sedan för jag ville se julkalendern :D Jag tyckte de kunde vara kul att följa med då Maria Sid var med o spelade :-P O som du så kommer det inte just någonting på dem finska kanalerna-stefan lär sig hoppeligen lite svenska på samma gång. MEN har nog inte tittat på hemskt mycket program i svensk TV heller ännu :-)

    VastaaPoista
  2. skaffa en slingbox till en polare! då kan du gå in via nätet och kolla på de kanaler som din vän har

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!