10.2.2011

Marimekko + Converse

Den stora modenyheten är Marimekkos och Converses samarbete. Jag tycker det är en lite märklig combo men tycker det är helt super att det gjorts ett sådant samarbete och kan tänka mig att alla hipsters går med Marimekko-Converse i vår.

Själv älskar jag Converse, i synnerhet mina pinka lysande som jag köpte i New York. Och ska jag vara ärlig så är de de enda äkta Converse jag någonsin ägt.

Marimekko däremot... Vissa saker kan de väl ha helt snygga men för det mesta diggar jag det inte. Liksom randiga handdukar är okej men Unikko bordsduk skulle jag aldrig ha. Det är för mycket mönster.

Det var alltså ingen kärlek på första ögonkastet precis då jag såg skorna, men de svartvita tilltalar mest.

Ska ni skaffa Marimekko Converse?

Bilderna lånade.

8 kommenttia :

 1. Oj va söta! Såndärna svart-vita skulle jag nog kunna ha :-)FAST converse e ju inte billiga precis och gissar att marimekko sådana e ännu lite dyrare...så kanske inte :-P Få se

  VastaaPoista
 2. Jo enligt nätsidorna var väl vanliga converse typ 60 dollar och marimekkona va 80 dollar.

  VastaaPoista
 3. Känner nog ingen människa som är mera anti-Marimekko som jag. Toimii int för mig alls. Vissa grejer och mönster har jag dock lite börjat smälta, sådär försiktigt.

  Converser skulle jag däremot gärna äga och tror mig köpa ett par näst vi åker till staterna.

  VastaaPoista
 4. Det här är ju rena himmelriket för mig. ÄLSKA converse! ÄLSKA marimekko! Jag ska ha minst tre par.

  VastaaPoista
 5. Hahaa, kan int fatta att ALLA skrivit precis samma inlägg precis samtidigt :D

  VastaaPoista
 6. Jo det har säkert varit ett stort samtalsämne i bloggarna :)

  VastaaPoista
 7. Jag skulle skaffa men man blir ju så arg när dom e så j**vla dyra i Finland. Jag var på min NY-Boston resa till ett par outlets där Conversen kostade typ 30 dollar o t-skjortor 8 dollar. Nu stör det nog lite att jag bara köpte av t-skjortorna o inte några skor =(

  Nu har jag en orsak att fara pånytt till NY ;)

  VastaaPoista
 8. Sussan - I KNOW! Det är sjukt så billiga de är där. Jag ångrar att jag köpte endast ett par Converse då vi var i NY. Men då sökte jag egentligen ovanliga, sådana som man inte får i Finland.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!