6.8.2011

Kommenterat

Nu har jag legat i sängen i ganska många timmar. Men vet ni vad jag gjort!? Kommenterat i bloggar! Jag brukar läsa en massa bloggar men sen inte ha tid att kommentera. Så nu har jag använt några timmar till att kommentera i så gott som varje blogg jag varit inne på. Det är nog ganska tidskrävande.

På min blogg kommenteras det också ganska lite om man kollar hur många som ändå är inne här dagligen. Men jag förstår att man inte alltid hinner kommentera eller att man inte hittar på något att skriva i kommentar-fältet. Det gör inte jag heller.

3 kommenttia :

 1. Lagom nöjd man blir av att läsa det här och sen inte får en kommentar själv ;)
  Tänker du springa midnightrun i år igen?

  VastaaPoista
 2. jag tänkte skriva samma! men så kom jag på att du knappast läser min blogg... ;)

  VastaaPoista
 3. Hahahhaa ååååh neeej! Men jag skrev ju att jag kommenterat så gott som varje blogg. Inte varje blogg! =)

  Fua det fanns inget nytt i min reader från din blogg så därför har jag säkert inte kommenterat där idag. Jag vet inte riktigt med Midnightrun i år. Det ser ut att bli kräftis samma kväll. Och så har jag ju inte sprungit så mycket denhär sommaren, så jag är helt otränad.

  Jewel-Maria nu har jag kommenterat på din blogg! Och visst brukar jag vara inne där ibland. Men som jag sa är jag ju så usel på att kommentera andras bloggar. Blää för mig! =)

  VastaaPoista