14.9.2011

Blog Awards 2011 - here we come!

Jag lovade berätta om vad som händer på veckoslutet! Jag ska åka till Blog Awards i Stockholm för att jobba och rapportera därifrån. Jag är sjukligt nervös och kommer att bli helt starstruck bland de stora svenska bloggarna.

Jag var på Blog Awards också förra året. Det var amazing! I år ska vi jobba reven av oss för att göra en bra bevakning. Under lördagen kommer vi att uppdatera Kommentator-bloggen och så kommer vi att fixa material till x3m.yle.fi både i text-, foto- och filmväg om allt går bra.

Vi åker redan på fredag morgon eftersom vi ska fixa lite intervjuer redan under fredagen. Blog Awards efterfesten är på Stureplan. Jag undrar hur vi kommer att passa in där. Min partner in crime är Catariina.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!