29.9.2011

Char and the city

Läste ni förrästen intervjun med Carita från bloggen Char and the City? Roligt att hon får synlighet också här i vår lilla ankdamm till bloggosfär. Caritas blogg är en av de snyggaste jag vet. Det är också av henne jag lärt mig ett fototrick som jag fortfarande använder ibland då det är möjligt.

 Bild från papper.fi.
Curre du är så snygg! <3

Ibland undrar jag hur det skulle se ut om man valt att börja blogga på finska. Den finska bloggosfären är ju så mycket större, men också råare. Det skulle inte heller kännas alls naturligt att blogga på finska fast jag talar språket flytande. Finlandssvenskheten är ändå en så stor del av min identitet. Men ändå känns det som det skulle finnas så mycket mer möjligheter i den finskspråkiga bloggosfären.

1 kommentti :

  1. Nej, har jag fått ett egen inlägg! Tack Muffs <3 Och vavaför fototrick? Visste inte att jag kunde några!

    Och ja, ibland är jag lite avundsjuk på hur skönt ni verkar ha det i den finlandssvenska ankdammen :)) men kanske jag kan vara med på ett hörn, fast jag redan plaskar omkring i den finska..

    Men ja, tackar och bockar för äran! Och inlägget :) Snyggs Muffinssen!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!