19.9.2011

Dyblöt efter hemfärden

Idag cyklade jag för första gången till jobbet med min nya cykel. Jag var illa tvungen eftersom jag inte har råd att köpa busskort nu och dessutom åker vi till Paradiset imorgon. Jag måste såklart cykla hem i ösregn och var dyblöt då jag kom fram.

Jag hade en granngul regnkåpa på mig som fladdrade som värsta seglet. Det var förnedrande.

Dessutom skulle jag direkt köra svärisarna till flygfältet så jag hann komma in en sväng, slänga av mig de dyblöta kläderna och dra på mig collegebyxor och huppare.


Nu tänker jag bara ligga i soffan och se på Svenska Hollywoodfruar. Efter det borde jag packa ner lite kläder och stuff för vår Paradis-vecka.

1 kommentti :

  1. I know the feeling med att cykla med en regnkåpa! Jag cyklade med en alltför stor, svart och fladdrande regnkåpa idag och kände mig som döden själv när jag svischade förbi folk. Det var minst sagt förnedrande :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!