29.9.2011

En tevefråga

Alltså kommer det något på teve som ni följer med för tillfället? Jag tycker att det kommer ABOSLUT INGENTING VÄRT ATT SE. Jag följde med The Bachelorette men sen glömde jag alltid att det kom och så missade jag många avsnitt och sen orkade jag inte mer.

Sen följer jag ju med Svenska Hollywoodfruar på TV3 Play, så det behöver jag inte teven till.

Helt onödigt att vi skaffade en lcd-teve då man ändå aldrig kollar på den.

Så berätta, kommer det något värt att se som jag bara missat?

4 kommenttia :

 1. Det enda jag ser på är Suomen huippumalli haussa (eller vilket modellprogram det nu råkar komma måndagar kl 20) för då är min man ute och springer med sina vänner. Skön egen slapp stund. The Bachelorette brukar jag också kolla, men thats it. För hela familjen för den delen, de andra följer inga serier alls. Men vi ser en hel del filmer, typ 2-3 i veckan.

  VastaaPoista
 2. Det är sant, finsk tv har inte mycket att komma med nuförtiden!
  Bachelorette är det enda jag också följer..
  Imorgon (lö kväll) börjar Robins på fst, det kan vara roligt beroende på gästerna. (Robert Gustafsson imorgon)
  Annars tycker jag Ensam mamma söker är väldigt sött program, på tv3play :)

  VastaaPoista
 3. du som älskar n.y. och uniformer, kolla blue bloods på nelonen torsdagar 22.oo ;)

  VastaaPoista
 4. Uuuuh tack för tipsen! =)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!