24.9.2011

Husis kultursidor

Vi får endast söndagens Hbl hem till oss. Främst för att vi inte skulle hinna läsa den och för att jag kan läsa den på jobbet.

Men svärisarna får Hbl varje dag. Och det är ju kul att kunna sitta och bläddra i den då man dricker sitt morgonkaffe. Men jag blir så jävla irriterad på deras kultursidor. Det är liksom det tråkigaste som finns. Det  handlar ofta om olika recensioner (klassisk musik, folkmusik, olika teatrar, 1800-tals konstnärer) eller tråkiga intervjuer. Jag förstår att det säkert är svårt att göra en kultursida som intresserar alla åldrar, men lite mer kunde det finnas juttun om ungdomligare saker.

Ibland hittar jag juttun som intresserar mig. Som idag då de hade skrivit om Musik & Talang. Många av mina kolleger är där. Så det var skoj att läsa. Jag fattar bara inte hur de lyckats få två så tråkiga foton till juttun. Tänkte bläddra förbi eftersom det såg så ointressant ut.

Nå jag är ju ingen tidningsjournalist och har säkert blivit influerad av webbtänket. Har lite svårt att orka läsa en hel tidningsjuttu om det inte är superintressant. Det ska liksom gå att skumma igenom grejerna snabbt då man har så brottom hela tiden.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!