8.9.2011

Kvällen på Korjaamo

Oj vilken kväll det var! Massor folk på Korjaamo! Här kommer lite bilder som jag knäppte under kvällen.


Hittade ett minne från Ruisrock tejpat fast i sändningsbussens toalettdörr.Sköna killar!Sen jobbade vi alla på rad.Jag gjorde min första radiointervju. Sjukt spännande!Bad Pöll-Johan ta ett foto på mig och fick dethär.3jorn och två Vink-killar.Ronya med attityden.Firefox AK på scen. Riktig hipstermusik.Yrade runt på redaktionen mitt i natten. Där var tomt och stilla.

Nu måste jag försöka sova! Godnatt på er!

- Posted from my iPhone

4 kommenttia :

 1. Åh, mitt i natten klockan 00??? ;) är det inte lite tantvarning då?

  VastaaPoista
 2. Sandra - Nå med tanke på att jag vanligtvis jobbar på redaktionen typ 8-16, så då är det nog ganska så mitt i natten att vara där kl 00.

  VastaaPoista
 3. Bad Pöll-Johan låter som ett riktig trevligt Spa

  VastaaPoista
 4. Hahahahaa det är tydligen inte så lätt att blogga från telefonen! =D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!