29.9.2011

Livet & barnet - releasefest

Idag var det Peppes releasefest. Först var jag påväg men sen då jag kännt mig lite krasslig och haft huvudvärk i två dagar så beslöt jag tidigare idag att jag inte skulle gå. Jag skulle hem och vila.

Sedan satt jag i samma tåg som Catariina och hon övertalade mig att följa med. Eftersom jag ändå var i stan så beslöt jag mig för att ändå gå. Men bara en sväng.


I spåran hade Catariina just övertalat mig och jag måste sätta lipgloss för att se lite mer representativ ut. (Lite nolot att vara klädd i Malenami-kavajen eftersom jag skrivit så många Kommentator-inlägg om den)

Catariina jobbade och sprang runt i lokalen.

Det bjöds på jätte goda snittar och mommokarkki.

Alla köpte Peppes bok och ville ha den signerad. Jag ska absolut också skaffa boken.

Skinka och Smilla fanns på plats. Jag måste medge att jag blir lite förvirrad av Skinka, Smilla och Smulan. Ibland blandar jag ihop dem.

Mera mommokarkki. Synd att dieten inte tillät att äta dessa. Tyckte om rävkarkkina då jag var liten. Sådana fick man hos farmor.

Lite kolleger fanns också på plats. Ted skröt att han redan hade bloggat från festen. Han har säkert nyligen märkt att man kan blogga från telefonen. Hih.

Jaah, nå nog fanns det ju fler kolleger på plats. Förutom Carina och Ted hamnade Ida, Micaela och en del av Eva på bild.

Eftersom jag för det mesta kände mig som en zombie så var det ganska snabbt dags att åka hem till förorten. Synd att jag inte kunde stanna längre.

Ni som köpte boken, har ni börjat läsa redan? Hur verkar det? Och vilken färg valde ni?


- Posted from my iPhone

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!