14.9.2011

RageMuffin blir CalmMuffin

Jag har gjort ett 30-årslöfte. Jag brukar bli ganska fittig i trafiken och ibland köra som en dåre. Mitt löfte är att bli en lugnare och stabilare chafför. Det har gått relativt bra de senaste veckorna, men några svordomar har jag nog släppt. Idag körde jag dessutom hem som en dåre för jag blev så störd på att folk körde underhastighet. Det är liksom obegripligt för mig att man ska köra 65 km/h på 80ans väg och stocka till allt. Sådant blir jag förbannad av...
.
.
.
.
Okej... jag måste helt tydligt ännu jobba med dethär. Kanske försöka räkna åtminstone till fem före jag börjar härja och skrika.

Ser ni en metallblå Focus i trafiken i H:fors. Se upp, det kan vara jag!


PS. Smeknamnet jag fick under Ruisrock i år var RageMuffin. Det kom efter en trip från hotellet till Ruisrock-området då vi var lite sena från tidtabellen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!