30.9.2011

Tandblekning

Jag har visst helt glömt att berätta att jag börjat bleka mina tänder. I vintras lade jag märke till att mina tänder var väldigt gula, i synnerhet hörntänderna. Sen då en kollega sålde blekningsmedel som hon inte själv kunde använda så började jag processen.

Jag har plastformer som är formade enligt mina tänder och blekningsgel som man sätter i formen. Jag har brukat sova med gelen.

Bara efter några behandlingar påpekade 3jorn att han märkte stor skillnad på min tandfärg. Det är skoj att det faktiskt hänt något. Jag har hittills bara blekt den övre tandraden men tänkte nu börja med den nedre. Det enda dåliga jag har märkt är att tänderna ilar i några dagar efter att man använt medlet.

Här ser ni ännu en före och en efter bild.

December 2010, Bloggpriset VS. Juli 2011, Ruisrock.
Det är ju svårt att säga exakt men bilden är tagen i ungefär likadana mörka förhållanden och med blixt.

4 kommenttia :

 1. Snyyygggt!

  Åt mig funkar det tyvärr inte. Eller jo dom blir vitare, men så fort jag dricker kaffe och vin så blir dom bruna igen. :(

  VastaaPoista
 2. Voi höh! Åt mig funkar det nog fast jag dricker både kaffe och rödvin :)

  VastaaPoista
 3. jag har också beställt tandblekning nu, hittade den billigaste blekningen på http://www.alltomtandblekning.com så om en vecka ska jag prova och se om det blir någon skillnad på mina tänder :)

  VastaaPoista
 4. VA FINT! Ja sku också vilja börja göra de, tänker göra de bara jag blir av med tandtsällningen!;)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!