29.11.2011

Drömmarnas ryggsäck

Jag har redan i flera år tänkt skaffa en ny ryggsäck. Jag använder samma väska som jag använde i gymnasiet och den brukar ofta vara för liten då när den väl behövs.

Problemet med att hitta en ny ryggsäck har varit det faktum att de flesta ryggsäckar är så jäkla tråkiga och fula. Varför måste det vara så? Dom har liksom ingen speciell twist.

Nu har jag ändå upptäckt att Superdry har ryggsäckar. Och jag diggar dom (jag ääääälskar Superdry!). Men såklart är dom jätte dyra. Jag hittade ryggsäcken på Ebay för ungefär 40% billigare än i butiken här. Men jag vet inte om jag vågar beställa därifrån. Eller borde man försöka hitta en i Thailand?2 kommenttia :

  1. Jag skulle nog inte köpa i Thailand. Vi shoppade ryggsäckar där för våra weekenderesor när vi bodde när vintern 2010. De höll just och just ett halvt års resande... Inte värt det fast de är billigt!

    VastaaPoista
  2. Men nog måste dom väl sälja märkesryggäsckar där? Superdry är ju ett japanskt märke. Kvaliteten måste väl ändå vara samma både i Thailand och Finland?

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!