30.11.2011

Halvnaken på lönnkrogen

Då jag tvättar ansiktet på kvällen iförd min one piece så brukar jag ta av övre delen och knyta ärmarna runt midjan så att den inte ska bli våt.

Igår sa 3jorn att det påminner honom om de gamla goda tiderna då jag stod klädd i bara studiehalare som var knuten runt midjan och bh på lönnkrogens dansgolv och sheikkade röv. Det finns faktiskt många fina foton från dom ögonblicken. Som man kanske pikulite skäms över nu då man är tretti.

Ni som inte gått på Arcada vet kanske inte om att då det spelas Taivas lyö tulta på lönnkrogen så ska man klä av sig skjortan på dansgolvet. Sjukt siisti.

1 kommentti :

  1. Visst finns det ett antal sådana bilder när man står i bh och sheikkar, men det var studielivet, inget att skämmas för, det gör inte jag! :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!