21.12.2011

Because of you...

Idag sjöng jag lite SingStar. Det var länge sedan sist. Jag har laddat ner Kelly Clarksons Because Of You och har tyckt om den låten i många år. Men efter att jag laddade ner den till min Plejkka och att jag sett musikvideon så blir jag så jävla ledsen av låten.

Är det skilsmässobarnet i mig som känner sig berörd? Fast det aldrig var dramatiskt så kan det tydligen väcka tankar ännu efter nästan 20 år. Livet gick ju ändå bra, men varenda gång jag ser musikvideon börjar jag tänka att jag kommer att kämpa för min familj. Jag vill inte att mina möjligen blivande barn ska behöva gå igenom samma sak. Men sen å andra sidan, så vet man aldrig vart livet tar en. Det är skrämmande.


Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid
Because of you

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!