3.12.2011

Bitterfittan öppnar sig

Usch jag har en sån bitterfittadag idag. Grrrrr...

Nu när jag har ett ledigt veckoslut så drunknar 3jorn i jobb. Snart får jag min nästa översättningssats och kommer att jobba som en dåre igen. Nå kanske jag hinner umgås med min man om två månader då vi semestrar i Thailand.

Jag är fittig på folk som sprider rykten om en. Vad har jag liksom gjort åt dig?

Ibland skulle jag ha lust att säga åt folk: V*ttu du är en sån looseridiot att huhu! Men så får man ju inte säga. Nej, det passar inte min image. Och sen är det ju sällsynt onödigt att säga så om saken inte har med mig att göra.

Jo, sen sitter det en liten s*tans gullig hund mittemot mig i tåget just nu. Och jag blir påmind om att jag aldrig kommer att äga en hund. Låt mig gråta en skvätt.

Okej, min avautuminen tar slut nu. Ska promenera lite i solen och sedan bruncha med bästaste Catariina. Jag är säkert som en ny människa efter det.

Puss!

1 kommentti :

  1. Detta är nog knappast någon bra tröst, men la just upp bilder på föräldrarnas hund då hon byter till vinterpäls och dendär mängden hår kan jag nog vara utan fast hundar nog är söta!

    http://mymmelimemories.ratata.fi/post/325759/

    Känner precis igen feelisen då man flänger runt som en huvudlös höna och inte hinner vara med sin sambo...tröttar ut en riktigt ordentligt!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!