12.12.2011

Blev vän med Catariina över en Cosmopolitan

Jag vet inte exakt hur det hände. Catariina och jag hade redan studerat i samma klass i något år. Men plötsligt, denhär kvällen på DTM, drack vi Cosmopolitans och det sade KLICK. Plötsligt blev vi vänner. Goda vänner. Och är det fortfarande. Vi som var så olika men ändå så lika.

Våra dåvarande pojkvänner var kompisar så det var tack vare dem vi blev vänner. Bra att man fick ut något av det också.

Nu minns jag inte om året var 2003 eller 2004, men det känns som jag har känt Catariina i en hel evighet.


Okej nu slutar jag gräva i de gamla bilderna. Jag hittade inte det jag letade efter. Jag har slarvat bort styrelsebytarsitz-bilder. Buu!

1 kommentti :

  1. HERREGUD EN SÅ ROSA TRÖJA JAG HAR! Får fel i ögonen av att se på mig själv. Men TUR att vi blev kaverin! Det bästa som hänt! Puss!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!