7.12.2011

Det negativa som komma skall

Just nu har mitt liv redan en tid varit väldigt bra på många plan. Och om det är något jag lärt mig under mina 30 år på jorden så är det det faktum att man får aldrig ha det riktigt bra länge. Det uppenbarar sig alltid något negativt. Så just nu sitter jag och väntar vad det är som komma skall. Livet kan inte lura mig! Jag är beredd.

En negativ sak har jag redan märkt som är helt mitt eget fel. Mitt sockerberoende börjar komma tillbaka. Jag blev av med det i våras men nu gnagar det hela tiden där bak i mitt medvetande. Jag borde skärpa mig. Men det är så mörkt och sömnigt och trist med vinter. Dessutom är det ju jul snart. Seli seli. Jag ska fundera på vad jag kan göra åt saken...

2 kommenttia :

  1. Jag har ett utkast på bloggen som handlade om exakt samma sak. Man vågar inte riktigt vara allt för glad eller hur? Då kommer något illa snart. Så många gånger har man fått erfara det. Obehagligt att man inte riktigt "får" njuta.

    VastaaPoista
  2. Joo jag vet fiilisen :) Känns som man aldrig riktig får hoppa och sväva av glädje för ganska snabbt blir man nerdragen till markytan igen.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!