16.12.2011

En tekniskt mindre begåvad förortskvinna anmäler sig

Jag skrev ett inlägg om den superhightech-porttelefonen som inställerats i min kaveris hus i Rödbergen. I inlägget berättar jag att inte ens en tekniskt begåvad ung människa som jag lyckades få den att fungera och undrade hur rödbergamommona klarar sig då de ska hälsa på sina mommokompisar (ni vet mommon kan ha svårt med ny teknologi).

Peppe surfar in på min blogg, börjar tala om rödbergamammor som dricker sitt kaffe på Kaffecentralen och jämför sen ännu förortskvinnans (min) intelligens med rödbergamammornas och konstaterar att jag nog måste vara dummare i huvudet pga. evolutionen.

QUE?

Visst är det underhållande att folk inte skiljer på bokstäverna O och A och att man sen ännu gör personliga påhopp om min intelligens om man själv är analfabet. Jag skrev ju nog att jag inte fick telefonen att fungera, men det hade inget med mammor att göra (allt handlar inte om dig Peppe, tyvärr).

Här i förorten har vi dörrarna ofta olåsta till kl. 21 eller då har vi en dörrsummer där namnen på invånarna står. Kanske är jag då helt enkelt tekniskt sämre begåvad då jag bor här i förorten. Nå jag kan trösta mig med att vi har mycket utrymme, balkong och egen bastu. Dessutom kan vi gå och ta vår förmiddagskalja på lokala räkälän och behöver därför ingen Kaffecentral.

Men peace Peppe, jag hade inte tänkt göra några personliga påhopp på dig fast du kallade mig dum i huvudet. Jag tyckte nämligen att din felläsning var hilarious.

Förortskvinnan kuittar.

2 kommenttia :

  1. Förlåt jag skojade bara och ironiserade över att vi lattemammor bara dricker kaffe på Kaffecentralen. Det var meningen att göra oss dumma inte dig.

    Det var verkligen inte meningen att såra dig. Det är ju självklart att intelligens inte är anknutet till var folk bor.

    VastaaPoista
  2. Hehhee nää int är jag sårad. Som sagt tyckte jag att det var hilarious och jag skämtar ju själv om att bo i förorten. Men det kanske att lönar sig att läsa lite noggrannare nästa gång före man kommenterar :P

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!