19.12.2011

Facebook Timeline

Har ni redan testat Facebooks nya Timeline? Om inte så gör det nu! Alla kommer att få den förr eller senare och om du tar den nu så hinner du kolla på hur den ser ut, se vad som publiceras och du hinner ändra i dina publiceringsinställningar. Det är ju bra då andra alternativet är att det säger POKS och så plötsligt har du en timeline.

Det har varit en massa prat om att folks gamla privata meddelanden skulle synas i Timelinen. Det har inte hänt åt mig och Facebook håller visst på och utreder saken.

Läs också hur du får kontroll över din Facebook.

Jag älskar Timelinen! Den är snygg! Jag kollade just att min första statusuppdatering i juli 2007 var "is at a party". Berättar ganska mycket om mitt dåvarande liv. Hih.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!