9.12.2011

Jag vill dansa!

Om det är något jag älskar så är det dansfilmer. På självständighetsdagen kom Step Up på Maikkaren och jag bandade filmen och kollade den idag. Jag älskar att se folk dansa. Jag älskar att dansa själv. Man får ju göra det alltför sällan nuförtiden. Förr gick man på danstimmar och nattklubbar, men inte nu mera. Jag vill dansa!

Jag får gåshud av dansscenerna i filmerna. Det är så fint. Save The Last Dance är också en film som jag sett om och om igen. Så jävla bra.

1 kommentti :

  1. Åååh dans <3 dela din passion! Jag var ju dansare, livnärde mig på det, tävlade, undervisade, tränade 4h i dagen... sm-brons, sm-silver, em-brons. Men pang sa det i benet. Opererades två gånger. Hejdå dansen, hej depressionen. Att jag njuter och gråter av dansfilmer. Att jag älskar att se dansuppvisningar! Såg i torsdags Bounce uppsättning av Svansjön, en streetdans version. Älskade den! Fick gåshud! Men inget går upp mot den riktiga originella Svansjön <3 Keep dancin girl!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!