8.12.2011

Om caféer

Jag tycker inte alls om gammaldags caféer. Om det är möjligt så undviker jag Fazers, Strindbergs och Ekbergs. Det är inte alls mysigt, det luktar tant och det känns som man skulle leva på 1950-talet. Jag känner mig jätte obekväm där.

Däremot älskar jag Wayne's och Robert's Coffee. Det är modernt och fräscht och inte invaderat av mommon.

Därför blev jag glad då jag märkte att Fazer öppnat ett modernt café i Makkaratalo. Kul att också de moderniserat sig lite. Dessutom har caféet ett sjukt bra läge precis invid Steissin. Det håller på att bli min och Catariinas kantapaikka. Idag var vi där igen.

2 kommenttia :

  1. Oooh, jag igen älskar gammaldags caféer, tycker att de är så mysiga så :) Just Strindbergs, Esplanad, Ekbergs, Kappeli o co. Igår (hade just varit på kaffe i Aschan Café Jugend) på väg hem i bussen som jumitta vid Bulevardens kaffesalong satt jag bara och tänkte, att oj dit borde man ju gå nån dag :) Har aldrig egentligen tänkt på saken, förrän du nu skrev att du inte gillar dem! Och inte för att jag skulle ja något emot de nyare nu heller men :)

    VastaaPoista
  2. Jo super bra! Jag går nämligen förbi där till jobbet varje dag och de har världens godaste vita te med blåbärssmak. Heter väl valkoinen karhu.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!