8.1.2012

Helgens filmer

Denhär helgen har jag sett två filmer, 50/50 och Pussikaljaelokuva. Dom var ganska olika.

50/50 diggade jag för att det var ett perfekt exempel på att ibland när livet känns riktigt sugigt, allt går fel och man är ensammast i världen så fixar sig saker ganska ofta ändå. Inte såklart alltid, men ofta. Har själv en gång kämpat mig igenom en sådan fittig tid (nå okej det handlade inte om en dödlig sjukdom, men ändå) och trodde aldrig jag skulle klara det. Och se bara så livet ler just nu. 50/50 är definitivt en sevärd film. Fast efter mitten kändes den lite trög och jag funderade på att gå och sova och fortsätta se nästa dag.


Pussikaljaelokuva däremot tilltalade finnen i mig. Jag skrattade som en dåre och tycker att dialogen var hilarious. Tre juntiga unga män (lite som Napapiirin sankarit som jag också diggade) som ställer till det för sig själva. Sen undrar man ifall Kallio verkligen är så galet som i filmen. Alla skrattmuskler nog fick jobba.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!