14.1.2012

Moi MiniMac!

Idag välkomnade vi en ny familjemedlem, en MacBook Pro. Vår gamla gick ju sönder i höstas och vi har känt oss lite handikappade sen dess. Nu slog vi till med julklappspengar! Äntligen! Och det är första gången i mitt liv som jag äger en dator ihop med någon. Undrar om det blir flaidis?

MiniMacen, som vi kallar den, får följa med på resor, 3jorns fotokeikkor och i sängen ibland. MiniMacens första resa går till Thailand och jag är lycklig över att inte behöva fightas med min mini PC. Och 3jorn är överlycklig då han har en ordentlig dator att föra över bilder till. En proffskamera, en billig mini PC och en Mac-användare är inte alltid den bästa kombon.

Nu kanske jag ibland kan bjuda på lite varierande photobooth-bilder. Inte bara sådana med en vit vägg och en zebratavla. Idag får ni en bild från vår soffa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!